Wil jij meer plezier in je werk en leven?

…en heb je geen idee waar je moet beginnen?

Dan is het tijd voor frisse kijk op jezelf

Brouw je brand stappenplan

Loopbaan- en Life Coaching in Amsterdam

Herken jij jezelf in (één van) de onderstaande situaties?

 • Je hebt moeite met het vinden van de juiste balans tussen werk- en privé en ervaart regelmatig stress
 • Je het moeite met keuzes maken. Je stelt het continue uit of weet niet wat je moet doen
 • Je hebt het gevoel dat je meer in je mars hebt, maar weet niet wat
 • Je bent op zoek naar een nieuwe carrière of baan maar weet niet welke richting je op wilt/kunt
 • Je hebt het gevoel dat je vast zit en ziet geen uitweg
 • Je hebt behoefte aan (meer) persoonlijke en professionele groei
 • Je wilt de regie weer terug in je leven/loopbaan.

Breng weer leven in de brouwerij.

Wij weten dat een ‘juiste’ mindset het belangrijkste ingrediënt is voor een gelukkig en succesvol leven. Coaching is een effectieve manier om een mindset-verandering in gang te zetten en jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling een boost te geven. Om er voor te zorgen dat jij vol energie in je leven/werk staat.

Tijdens coaching leer je vooral jezelf beter kennen. Verwacht geen welbedoelde adviezen zoals je die vaak van je omgeving ontvangt, maar reflectieve vragen en methodes waar je iets aan hebt. Door op een andere manier naar jezelf en/of de situatie te kijken komt er weer een frisse wind in je werk of privé leven. En kun je die regie weer zelf oppakken. 

Wat anderen zeggen

Dankzij [coaching] heb ik veel beter inzicht gekregen in de volgende stap die ik wil maken in mijn carrière. Mijn coach is enorm goed in staat je een spiegel voor te houden, […] kan goed luisteren en weet op een prettige manier je te confronteren. Ik ben mij meer bewust van mijn krachten en tevens valkuilen, deze zelfkennis helpt mij bij communicatie en gedragingen naar anderen.

 

[Mijn coach] heeft mij met inspirerende sessies geholpen bij moeilijke beslissingen in mijn carrière. [Deze] helpt je als jobcoach met het (her)ontdekken van je waarden, je valkuilen en je kwaliteiten. Dat gebeurt via oefeningen en leuke, soms confronterende gesprekken. Elke keer levert dat wel weer een inzicht op waarmee je aan de slag kunt.

 

After the coaching program, I was ready to take on the world, strengthened by my new-found knowledge about my likes and dislikes within my working environment. I took the step into the freelance world as a result of our sessions and have been incredibly happy with that decision ever since. Being armed with the knowledge of what types of work fit and, possibly more importantly, what type of work doesn’t fit with my personality has enabled me to land great freelance jobs which have turned out to be extremely fulfilling.

Hoe wij coachen
 • Wij coachen volgens het 5 ketelmodel van de Mindbrouwerij. Een effectief format met diverse doelgerichte tools, methoden en een persoonlijke touch
 • We vergroten jouw bewustwording en stimuleren je tot zelfkennis en actie
 • We onderzoeken je ambities en doelen en laten je deze bereiken
 • Wij zijn een gelijkwaardige gesprekspartner die jou motiveert, uitdaagt en prikkelt om op een frisse manier naar jezelf te kijken
 • Wij zijn er van overtuigd dat iedereen de waarheid en middelen in huis heeft. Coaching helpt je deze naar boven te halen.

Wil jij alvast een coachings voorproefje nemen?

Met een Try Out gesprek kun je vrijblijvend proeven aan coaching in Amsterdam

I’ll give it a try

Loopbaan coaching in Amsterdam

Het 5-ketelmodel van De Mindbrouwerij


Het coachingsmodel van De Mindbrouwerij bestaat uit 5 verschillende verkenningsgebieden, mooi vormgegeven in 5 ketels. Elk gebied geeft je weer nieuwe handvatten om je ambities en doelen te bereiken. Zodat jij weer bewuste keuzes gaat maken.

1 Waar sta ik?

Met diverse oefeningen maken we inzichtelijk waar jij momenteel staat in je leven. Zie het als een nulmeting, het geeft helderheid en richting.

2 Wat heb ik al?

In deze ketel gaan we aan de slag met jouw kwaliteiten, drijfveren en uitdagingen. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Wat kan ik, wat wil ik, wat is kenmerkend aan mij? Het zorgt voor zelfvertrouwen en een verbeterde profilering.

3 Wat houdt mij tegen?

Je ontdekt jouw blinde vlekken en wordt bewust van dat wat jou (vaak onbewust) belemmert om je doelen te bereiken. Hierdoor val je minder snel terug in oude gewoontes en patronen.

4 Wat heb ik nodig?

We gaan aan de slag met de acties die jij kunt zetten om (weer) in beweging te komen, we gaan weer brouwen! Je krijgt antwoorden op vragen zoals: Wat werkt voor mij, wat is voor mij de beste manier, wat is voor mij de beste aanpak? Dit geeft weer kracht.

5 Waar wil ik heen?

Je hebt een helder beeld van waar je nu staat, waar jij heen wilen wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Time for some action. We creëren het juiste framework waarbinnen jij de stappen kunt gaan zetten om jouw doelen en/of dromen te bereiken. Zodat jij weer de regie in eigen handen hebt en een duurzame verandering kunt realiseren.

Uitgebreide informatie 5 ketel model < link

Kies voor verandering.
Investeer in jezelf.
En breng weer leven in de brouwerij!

Gelukkige mensen zijn productiever, creatiever, innovatiever en beter bestand tegen druk/stress. Daar wordt je omgeving dus ook blijer van.

Wat wij je te bieden hebben:

Onze 2 smaken

 

TRY OUT GESPREK

Kies het Try Out gesprek als:

 • Je wilt proeven aan coaching
 • Je wilt sparren over jouw situatie
 • Je net even een duwtje in de rug kunt gebruiken

Een Try Out gesprek bestaat uit een sessie van 1 uur.

Vertel mij meer over de Try Out

 

COACHING TRAJECT

Kies voor een coaching traject als:

 • Je vast zit en hulp zoekt om richting te definiëren zodat je weer keuzes kunt gaan maken
 • Je behoefte hebt aan persoonlijke en professionele groei
 • Je de regie over jouw leven/werk weer terug wil

Het coachingstraject bestaat uit 6 tot 10 gesprekken van 1,5 uur (afhankelijk van jouw behoefte en voorkeuren)

Ik wil persoonlijke coaching