De brouwers : Janneke Koninkx en Dennis Beentjes

Wij stellen ons graag even aan je voor 🙂

Dennis en Janneke van de Mindbrouwerij

Waarom we doen wat we doen:

Wij geloven dat je alles in huis hebt om een gelukkig en succesvol leven te leiden. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is de juiste mindset. De Mindbrouwerij brengt weer leven in de brouwerij en biedt je de ingrediënten voor een juiste mindset. Dat doen wij op een verfrissende manier zodat persoonlijke ontwikkeling net zo vanzelfsprekend wordt als tandenpoetsen.

Wij stellen ons als mindbrouwers graag aan je voor:
Over Janneke Koninkx, trainer en coach bij de Mindbrouwerij:

Janneke Koninkx coach

“Investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling is het beste cadeautje dat ik mezelf ooit heb gegeven. Door de gesprekken die ik destijds met mijn coach had, ontdekte ik onder andere waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar mijn talenten liggen. Na vele jaren als marketeer gewerkt te hebben, maakte ik vol vertrouwen een carrièreswitch en volgde een coachopleiding. Mijn beste keuze ooit! Nog steeds investeer ik graag in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik voel mij ontzettend dankbaar dat ik mijn kennis en ervaring kan doorgeven. Vooral als ik zie dat mensen na een coachgesprek of workshop naar buiten lopen vol nieuwe inzichten.”

Contact: janneke@mindbrouwerij.nl

Over Dennis Beentjes, loopbaan coach en trainer bij de Mindbrouwerij:

foto van Dennis Beentjes coach

“Alles ging op rolletjes. In mijn loopbaan kreeg ik allerlei kansen en ik pakte ze met beide handen aan. Gedurende 14 jaar heb ik in verschillende management en marketing posities gewerkt binnen de creatieve sector (privé onderwijs). Maar ik verloor mijzelf in mijn werk. In mijn zoektocht naar meer rust en zelfvertrouwen ontdekte ik dat ik veel energie haal uit het begeleiden van mensen. Alles wat ik tijdens deze tocht heb ontdekt kan ik inzetten om samen met de cliënt tot meer inzicht en helderheid te komen. Zodra het toekomstperspectief van de cliënt weer vertrouwen en energie geeft, dan voel ik me gezegend met het werk dat ik nu doe. De Mindbrouwerij is voor mij het ‘creatieve ei’ waar ik alles in kwijt kan.”

Contact: dennis@mindbrouwerij.nl