Loopbaan coaching in Amsterdam

Het 5-ketelmodel van De Mindbrouwerij


Het coachingsmodel van De Mindbrouwerij bestaat uit 5 verschillende verkenningsgebieden, mooi vormgegeven in 5 ketels. Elk gebied geeft je weer nieuwe handvatten om je ambities en doelen te bereiken. Zodat jij weer bewuste keuzes gaat maken en beter kunt communiceren.

1 Waar sta ik?

Met diverse oefeningen maken we inzichtelijk waar jij momenteel staat in je leven en waar de noodzaak (of verlangen) het hoogst is. Zie het als een nulmeting, het geeft helderheid en richting.

2 Wat heb ik al?

In deze ketel gaan we aan de slag met jouw kwaliteiten, drijfveren en uitdagingen. Je krijgt antwoord op vragen zoals: Wat kan ik, wat wil ik, wat is kenmerkend aan mij? Het zorgt voor zelfvertrouwen en een verbeterde profilering.

3 Wat houdt mij tegen?

Je ontdekt jouw blinde vlekken en wordt bewust van dat wat jou (vaak onbewust) belemmert om je doelen te bereiken. Vanuit zelfinzicht kun je veel krachtiger doorpakken. Hierdoor doorbreek je en val je minder snel terug in oude gewoontes en patronen.

4 Wat heb ik nodig?

We gaan aan de slag met de acties die jij kunt zetten om (weer) in beweging te komen, we gaan weer brouwen! Je krijgt antwoorden op vragen zoals: Wat werkt voor mij, wat is voor mij de beste manier, wat is voor mij de beste aanpak? Dit geeft weer kracht.

5 Waar wil ik heen?

Je hebt een helder beeld van waar je nu staat, waar jij heen wilen wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Time for some action. We creƫren het juiste framework waarbinnen jij de stappen kunt gaan zetten om jouw doelen en/of dromen te bereiken. Zodat jij weer de regie in eigen handen hebt en een duurzame verandering kunt realiseren.

Meer weten over ons model? Download hier de uitgebreide versie.

Investeer in jezelf. En breng weer leven in de brouwerij!

 

Ik wil eens een Try Out gesprek proberen voor maar 25 euro

Wat bedoelen jullie met een Try-Out gesprek?

Ik wil meer weten over een Coaching traject