GRATIS ontwikkel adviestraject via de Mindbrouwerij loopbaan coaches.

NL Leert Door via de Mindbrouwerij Amsterdam
NL Leert Door via de Mindbrouwerij Amsterdam

Maak gebruik van het gratis NL Leert Door-coachtraject van de Mindbrouwerij!

Per 1 december 2020 worden er door de overheid (ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) 50.000 ontwikkel adviestrajecten beschikbaar gesteld onder de naam ‘NL leert door’. Via deze subsidieregeling kun je een gratis NL Leert Door-coachtraject bij de Mindbrouwerij volgen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wees er dus snel bij als je gebruik wilt maken deze mogelijkheid tot gratis coaching.

Voor wie:

Het gesubsidieerde loopbaan adviestraject is beschikbaar voor alle werknemers, zzp’ers, ondernemers, flexwerkers en werkzoekenden tussen de 18 en pensioengerechtigde leeftijd. Dus ook voor jou. Het coachtraject geeft inzicht in jouw positie en kansen op de arbeidsmarkt. Handig als jij bijvoorbeeld een carrièreswitch of ondernemerschap overweegt.

Meer info over het NL Leert Door ontwikkel advies traject via de rijksoverheid vind je hier.

Stappenplan

Hoe kun jij gebruik van deze regeling via de Mindbrouwerij?
Zie hieronder het stappenplan:

Stap 1:
Meld je aan voor het gratis NL Leert door-coachtraject van de Mindbrouwerij via het aanmeldingsformulier hieronder op deze pagina. Doe dit vóór 1 december, dan maak je de meeste kans.

Stap 2:
Wij nemen contact met jou op voor aanvullende informatie die wij nodig hebben om de aanvraag in te dienen.

Stap 3:
Wij melden je vanaf 1 december aan voor de regeling van de overheid.Na een succesvolle aanmelding bij het ministerie (door ons) ben je verzekerd van een persoonlijk ontwikkeladviestraject. Het papierwerk wordt door ons geregeld en de factuur dienen wij direct bij het ministerie in: je hoeft dus niets voor te schieten.

Stap 4:
Jij ontvangt een mail, die je dient te bevestigen. Als dat is gelukt gaat jouw NL leert door coachtraject van start!

NL Leert door via de mindbrouwerij

Het NL Leert Door coach traject

Inhoud van het traject:

 • één intake gesprek met jouw Mindbrouwerij coach
 • vier één-op-één coachsessies van 1 uur met jouw coach (online of face-to-face)
 • een arbeidsmarktscan
 • een gratis werkboek
 • 4 coachgesprekken van 1 uur met jouw Mindbrouwerij coach
 • Een persoonlijk ontwikkelplan

Tijdens de coachsessies besteden we samen aandacht aan je huidige (werk)situatie en kijken we naar je loopbaan in relatie tot de toekomst. D.m.v. gerichte opdrachten verkrijg je inzichten in jouw persoonlijkheid en drijfveren en ga je direct aan de slag tot het zetten van stappen. Een frisse blik op jouw toekomst met een persoonlijk ontwikkelplan als leidraad.


Per 1 december 2020 worden er door de overheid 50.000 ontwikkel adviestrajecten t.w.v. € 700 beschikbaar gesteld onder de naam ‘NL leert door’. Wil je gratis loopbaancoaching, volledig gesubsidieerd door de overheid? Grijp dan nu je kans!

[wpcdt-countdown id=”3006″]
NL leert door, man achter computer, arbeidsmarktscan NL Leert Door


Goed om te weten:

 • Om aanspraak te maken op de subsidie van de overheid melden wij jou aan. Dit kan vanaf 1 december
 • Nadat wij jou aanmelden krijg je een bevestigingsmail. Als jij deze mail bevestigt, krijgt de Mindbrouwerij een registratiecode waarmee we jouw subsidieaanvraag kunnen afronden.
 • De NL leert door coachtrajecten kunnen worden uitgevoerd zolang er subsidie vanuit het Ministerie van SZW beschikbaar is. Aanmelden geeft dus niet 100% garantie dat het traject uitgevoerd kan worden. De vorige keer was het subsidiepotje al in zeer korte tijd op, dus meld je snel aan.
 • Het Ministerie stelt deelnemers verplicht om, naast het verstrekken van ID en BSN, enkele formulieren in te vullen/te ondertekenen en een Persoonlijk Ontwikkel Plan op te stellen.
 • De loopbaanadviseurs van De Mindbrouwerij volgen bij het NL Leert Door ontwikkeladvies/ – coachtraject de gedragsregels die de overheid heeft opgesteld in de gedragscode.
 • Het papierwerk wordt door ons geregeld en de factuur dienen wij direct bij het ministerie in: je hoeft dus niets voor te schieten.
 • Meer informatie over deze subsidieregeling vind je hier
 • Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar.

Vraag snel het gratis traject aan! En mocht je nog vragen hebben…

Mail ons via info@mindbrouwerij.nl of bel ons gerust. We helpen je graag verder.


Aanvraagformulier

GRATIS NL LEERT DOOR COACHING TRAJECT

GRATIS NL LEERT DOOR COACHING TRAJECT

Op dit moment kunnen helaas geen nieuwe trajecten meer worden geregistreerd.

In een recordtempo hebben mensen zich aangemeld, in iets meer dan een dag hebben 55.000 mensen zich geregistreerd voor een ontwikkeladviestraject via de overheid. Dit betekent dat er op dit moment geen nieuwe trajecten meer geregistreerd kunnen worden (meer info).
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe regelingen en trajecten? Schrijf je in voor onze Mindbrouwsels mailing (1x per maand) en we informeren je direct.

Mindbrouwerij coaches, Dennis en Janneke

Dennis en Janneke van de Mindbrouwerij