Personal Branding: brouw je brand

Personal branding betekent vrij vertaald dat je jezelf als uniek en authentiek persoon ‘in de markt zet’ (positioneren). Door jouw unieke combinatie van talenten, ervaringen en kwaliteiten zichtbaar en hoorbaar te maken, ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid. Als jij kunt laten zien wie jij bent en waar jij goed in bent, dan weten mensen waar ze jou voor kunnen vragen. Hierdoor trek jij de juiste kansen en mogelijkheden aan.

Personal Branding: inzicht in jezelf

Personal Branding zien we bij de Mindbrouwerij daarom als een onderzoek, een proces. Eigenlijk als een ontdekkingstocht naar jezelf, maar dat klinkt al snel wat zweverig ;-). Het geeft meer inzicht en bewustzijn over jezelf en het zorgt voor grip op je reputatie.

Tijdens de Personal Branding, brouw je brand workshops die wij geven, gaan we stap voor stap aan de slag met onder andere: wat jij belangrijk vindt, waar jij goed (en minder goed) in bent, wat jouw meerwaarde is en hoe jij over komt. Hier komen woorden en zinnen uit die je vervolgens tot een profieltekst vormt. Handig voor bijvoorbeeld jouw LinkedIn profiel.

Personal Branding mogelijkheden

Benieuwd naar jouw personal Brand of naar de mogelijkheden voor een Personal Branding workshop in jouw organisatie? Hieronder een korte video met uitleg.

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje op onze workshop pagina:.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.