Workshop tijdens Netwerkcafé Amsterdam

Workshop ‘Brouw je identiteit’

Op woensdag 2 mei verzorgen Dennis en Janneke van de Mindbrouwerij de workshop ‘Brouw je identiteit’ tijdens het evenement van Netwerkcafé Amsterdam.

Het thema van dit evenement is: Wees de verandering die je wilt zien

Van hun website:

Na een arbeidzaam leven je baan verliezen en dan? Die vraag komt uitgebreid aan de orde tijdens de bijeenkomst van Netwerkcafé Amsterdam op woensdagmiddag 2 mei. In deze voorjaarseditie sta jij zelf centraal.

Hoe is het om na vele jaren werknemerschap opeens weer over je kwaliteiten te mogen nadenken? Wat waren je vaardigheden ook alweer, wat wil je eigenlijk echt doen nu de kans zich aandient, welke richting durf je te zien en vooral hoe kom je in beweging.

Op woensdagmiddag krijg je de gelegenheid om je talenten weer op te halen, jezelf in een nieuw daglicht te plaatsen, een begin te maken met een nieuwe reis en vooral ook om je medereizigers te ontmoeten.

Over onze workshop

Brouw je eigen identiteit – Dennis Beentjes en Janneke Koninkx (De Mindbrouwerij)
De meeste mensen omschrijven zichzelf aan de hand van hun CV. Maar je bent zoveel meer dan dat! Tijdens deze workshop ontdek je hoe jij jezelf beter kunt onderscheiden. Je ontdekt onder andere wat jouw waarden en kernkwaliteiten zijn, wat reputatie betekent en hoe je deze op een praktische manier verder kunt uitdiepen om je daarmee beter te kunnen profileren.

Lifecoaches Dennis en Janneke geloven dat iedereen de juiste ingrediënten in huis heeft voor een succesvol en gelukkig bestaan. Zij motiveren, inspireren en maken persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst op 2 mei 2018 in Amsterdam:

2 mei 2018: Wees de verandering die je wilt zien

Mindbrouwerij workshop tijdens Netwerkcafé Amsterdam

Wilt u meer informatie ontvangen over de workshops van de Mindbrouwerij, schrijf u dan in op onze mailinglijst via het contactformulier